top of page

Здравейте, приятели! Вие обичате да се занимавате с това изкуство, да бродирате гоблени, които радват вас и вашите близки хора и ви доставят удоволствие. Набавяте си комплекти от известните гоблени на Wiehler от специализираните магазини, които ви предлагат схема на гоблена и набор от конци, български или DMC. Може би ви се е случвало да не ви достигне конец и да не знаете кой номер е?

 

        Аз ви предлагам една уникална възможност. Да създадете гоблен по свой избор. Изберете снимка на картина, която ви харесва, на фотография, която е скъп спомен за вас, или направете подарък на близък и любим човек! Предлагам ви схема на този Ваш гоблен, който ще е единствен и уникален, лично за вас, заедно с пълния каталог от конци за бродерия на DMC, размери на гоблена и брой цветове по ваш избор. Вие избирате сами!

 

        Разгледайте галерията с гоблени и снимки на известни картини и изберете! Всяко едно  изображение може да се превърне във Вашия любим гоблен. Изберете желания етюд или пейзаж, и се свържете с нас! Ние ще Ви изпратим разработена схема на гоблена и каталог по цвят на конците, които са Ви необходими!

 

 

На вниманието на посетителите на този сайт! >> Аз предлагам само  схеми на гоблените от галериите и легенда с номерата на конците, които можете да поръчате единствено на обявените в <контакти>

e-mail и GSM тел. номер. В търговската мрежа НЕ се предлагат оригинални окомплектовки на гоблените от галериите и НЕ нося отговорност за тяхната точност.

bottom of page